Licht

Op de website vindt u een beperkt aanbod. Indien U interesse heeft in andere materialen mag u steeds contact opnemen.
U kan Uw bestelling plaatsen via e-mail.
info@battleofbass.be

Mobirise

Pro Light

Licht Beamz Battery

Mobirise

BBP94 BATTERY UPLIGHT PAR 4X 10W

€ 169,-

De BBP94 is een compacte par met een sterke ingebouwde accu. Dit maakt deze PAR ideaal voor gebruik als een uplighter. De BBP94 is uitgerust met een 7.8Ah-accu, wanneer deze volledig is opgeladen kan de PAR een dikke 9 uur worden gebruikt. Door middel van de verstelbare voet kan de PAR in verschillende posities worden afgesteld.

Mobirise

BBP96S(W) BATTERY UPLIGHT PAR 6X12W WDMX

€ 239,-

De BBP96SW is een compacte par voorzien van 6x 12W LEDs en uitgerust met een sterke ingebouwde accu, wat deze PAR ideaal maakt voor gebruik als een uplighter. De BBP96SW is uitgerust met een sterke 9.6Ah-accu, wanneer deze volledig is opgeladen kan de PAR een flinke 9 uur worden gebruikt. Door middel van de verstelbare voet kan de PAR in verschillende posities worden afgesteld. Voorzien van een ingebouwde draadloze DMX-ontvanger. Ook in de zwarte kleur te verkrijgen! 

Mobirise

BBP96SC BATTERY UPLIGHT PAR 6X12W WDMX

€ 239,-

De BBP96SC is een compacte par voorzien van 6x 12W LEDs en uitgerust met een sterke ingebouwde accu, wat deze PAR ideaal maakt voor gebruik als een uplighter. De BBP96SC is uitgerust met een sterke 9.6Ah-accu, wanneer deze volledig is opgeladen kan de PAR een flinke 9 uur worden gebruikt. Door middel van de verstelbare voet kan de PAR in verschillende posities worden afgesteld. Voorzien van een ingebouwde draadloze DMX-ontvanger.

Mobirise

BBP96 BATTERY UPLIGHT PAR 6X 12W

€ 259,-

De BBP96 is een compacte Uplighter met een zeer sterke ingebouwde batterij van 10.4Ah. Met een volledig opgeladen accu kan deze PAR zelfs meer dan 16 uur meegaan. Natuurlijk wel afhankelijk van de lichtintensiteit. Door middel van de verstelbare voet kan de PAR in verschillende posities worden afgesteld.

Mobirise

BBB243 BATTERY POWERED LED BAR 24X 3W RGB

€ 349,-

De BBB243 is een lichtgewicht compacte LED BAR voorzien van een krachtige oplaadbare lithiumbatterij. Deze LED BAR biedt een breed RGB-kleurenpallet voor het aanlichten van podia en/of muren en kan op elke willekeurige plaats worden ingezet, zonder gedoe met kabels. De ingebouwde lithiumbatterij heeft een capaciteit van circa 10 uur (bij enkele kleur) wanneer deze volledig opgeladen is. Aansluiting rechtstreeks op het lichtnet is natuurlijk altijd mogelijk, voor onbeperkt gebruik. De BBB243 kan op verschillende manieren worden aangestuurd: via de automatische programma's, muziekmodus of via de DMX-modus (draadloos DMX). Ideaal voor het gebruik in kleinere zalen, op podia, restaurants en café's.

Licht Beamz Moving Heads 

Mobirise

MHL74 WASH MOVING HEAD 7X 10W 4-IN-1 LED

€ 145,-

Een compacte LED Moving Head Wash voor gebruik in bars, club, bij mobiele DJ’s en op verschillende podia. De MHL74 heeft een 19° stralingshoek en beschikt over 7x Quad LED's van 10W voor een extreem hoge lichtopbrengst om creatieve lichtshows te produceren met een perfecte kleurmenging. Soepele en extreem snelle 540° pan- en 180° tilt bewegingen, 7- en 12-kanalen DMX-mode, kleurenstroboscoop en elektronische dimmer.

Mobirise

PANTHER 25 LED SPOT

€ 149,-

Een zeer compacte Panther moving head met heldere lichtbundels. De 12W CREE LED produceert een 12° bundel. De bewegende kop is uitgerust met zowel een kleur- als gobowiel voor de ultieme werking. Het gobowiel heeft 7 verschillende gobo's + open en het kleurenwiel heeft 7 kleuren + wit. Deze Panther moving head werkt zowel in DMX, stand-alone modus als via IR-afstandbediening. Bij het werken in DMX-modus kunt u kiezen uit 2 DMX kanalen modi.

Mobirise

PANTHER 40 LED SPOT

€ 169,-

Een compacte Panther moving head met hoge lichtopbrengst. De 45W LED produceert een 11° beam. De moving head is voorzien van een kleuren- en gobowiel met 7 verschillende kleuren + wit en 7 verschillende gobo's + open . Deze Panther moving head werkt via DMX, stand-alone of met IR-afstandsbediening. Bij bediening via DMX heeft u keuze uit 2 verschillende DMX-modi.

Mobirise

PANTHER 85 LED BEAM MOVING HEAD

De Beamz Panther 85 is een compacte LED moving head effect voorzien van een krachtige lichtbron. De high performance 80W RGBW LED produceert een strakke bundel in elke gewenste kleur. De Panther 85 wordt plug-and-play geleverd met ingebouwde auto- en geluidsactieve functies en wanneer deze in de DMX-modus wordt gebruikt, is er de volledige controle met de 13 beschikbare DMX-kanalen. De functies omvatten tevens een instelbare stroboscoopsnelheid, 0-100% dimmer, voorgeprogrammeerde shows en master/slave-synchronisatie. Perfect voor mobiele Dj’s, bands, kleine en middelgrote podia en vele andere toepassingen.

Mobirise

PANTHER 60 LED BEAM

€ 339,-

Een zeer compacte Panther moving head met heldere lichtbundels. De 60W LED produceert een scherpe 4° bundel in iedere gewenste kleur. Deze Panther moving head werkt in zowel DMX als standalone modus. In de stand-alone modus kunt u kiezen tussen een automatische- en muziekgestuurde modus. Bij het werken in DMX-modus heeft u volledige controle m.b.v. 14 DMX kanalen. De moving head heeft ook een instelbare strobe snelheid, 0-100% dimmer, instelbare X-Y snelheid en verschillende kleur macro's.

Mobirise

FUZE75B BEAM 75W LED MOVING HEAD

€ 409,-

De Fuze75B Beam LED Moving Head is een lichtgewichte, compacte en supersnel bewegende moving head met een extreem scherpe en smalle bundel. De Fuze75B is uitgerust met een krachtige 75W LED en beschikt tevens over een “frost” filter die de strakke bundel kan omzetten in een breed wash effect voor verschillende toepassingen. Door de beam angle van 2 graden is de Fuze75B de ideale moving head voor het creëren van dikke lichtbundels en scherpe gobo-projecties op langere afstanden. Bediening is mogelijk via DMX, Auto-modus met ingebouwde spectaculaire lichtshows, geluidgestuurde modus of gekoppeld in Master/Slave-modus. Perfect voor lichtontwerpers, dj's, bands, clubs, bars en installaties waar een beperkte ruimte en een laag gewicht van cruciaal belang zijn.

Licht Beamz Atmospherics

Mobirise

S700-LED ROOKMACHINE MET VLAMEFFECT

€58,-

Een compacte 700W rookmachine met amberkleurige LED's die een geweldig en uniek vlameffect geven wanneer er rook wordt geproduceerd. De rookmachine heeft een ingebouwd reservoir voor de rookvloeistof. Het vlameffect kan, indien gewenst, uitgeschakeld worden op de achterkant. Het activeren van de rookproductie kan worden gedaan met de meegeleverde afstandsbediening.

Mobirise

S1200 MKII ROOKMACHINE

€ 129,-

Deze 1200W rookmachine is een compacte rookmachine met een grote rookopbrengst, geschikt voor vele ruimten. De rookmachine wordt geleverd met een timer afstandsbediening. Voorzien van een hoge kwaliteit verwarmingselement en een ingebouwd reservoir voor rookvloeistof.

Mobirise

F1500 FAZER MET DMX EN TIMER CONTROLLER

€ 215,-

Een compacte 1500W fazermachine met een onovertroffen nevelproductie, perfect geschikt voor allerlei soorten ruimten. De machine kan ook continú nevel produceren indien nodig. Uitgerust met een DMX en timer controller, een hoge kwaliteit verwarmingselement en een grote ingebouwde vloeistoftank. Geleverd met afstandsbediening.

Mobirise

S2000 ROOKMACHINE 24X 3W 3-IN-1 LED'S

€ 269,-

Deze combinatie van een 2000W professionele rookmachine en een 24x 3W 3-in-1 LED DMX lichteffect produceert een adembenemende, fonkelende en kleurrijke lichtshow. De rookmachine met grote capaciteit zorgt voor een grandioze rookproductie en is geschikt voor grotere ruimten. Voorzien van een kwaliteits verwarmingselement, een grote uitneembare 2.5 liter vloeistoftank. En een afstandsbediening met timer-functie.

Mobirise

F1600 PRO FAZE MACHINE IN FLIGHTCASE

€ 425,-

De F1600 is eenvoudig te bedienen via 2 DMX kanalen. Naast het volume van de rookoutput is ook de ventilator apart aan te sturen, hiermee regel je eenvoudig de kracht waarmee de rook de ruimte ingeblazen wordt. De luchtstroom kan gemakkelijk omhoog of omlaag gericht worden door middel van het verstelbare uitlaatstuk. Deze machine is ideaal voor on-the-road gebruik, hij is namelijk al verwerkt in een stevige flightcase, je hoeft dan voor gebruik ook alleen de deksel te verwijderen.

Mobirise

HZ3000 PROFESSIONELE HAZER

€ 590,-

De HZ3000 Professionele Haze-machine is speciaal ontworpen voor medium en grote shows en evenementen. De machine is geïntegreerd in een duurzame flightcase (met zwenkwielen) en heeft de capaciteit om een enorme hoeveelheid rook of een fijne langdurige mist te produceren om de locatie in enkele minuten te vullen. Perfect voor het gebruik in theaters, clubs, bij toneelproducties, voor verhuurbedrijven en veel andere industriële toepassingen.

Adres

Beukenstraat 15
3665 As

Contacten

T +32 (0) 494 80 44 02
E info@battleofbass.be 

Links

www.battleofbass.be

Al deze prijzen zijn inclussief BTW en exclussief levering. Onder voorbehoud van alle recht en zonder enige nadelige erkenning

Built with Mobirise ‌

HTML5 Website Maker